Tutaj możesz przeczytać o podstawach: http://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz ok 300kcal, jeżeli masa to dodajesz Ok 300 kcal http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w [...]
Witaj, W treningu w pierwszej kolejności daj ćwiczenia na nogi i plecy , co do diety za dużo ściąłeś na początek a po za tym filet z kurczaka usunął bym a dał inne źródła białka jak: udka, podroby, szynka schab wieprzowy , wołowina , ryby jak śledź , makrela , łosoś , dorsz , jajka . Pozdrawiam
Witaj Tutaj możesz przeczytać o podstawach: http://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz ok 300kcal, jeżeli masa to dodajesz Ok 300 kcal http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów [...]
Zastosuj się do tego, co napisała Deja. Wrzuć zdjęcia sylwetki. Dieta cała do zmiany. Do poczytania: http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie. http://www.sfd.pl/-t1135440.html- Źródła białka w diecie. http://www.sfd.pl/-t1135648.html - Źródła tłuszczu w diecie. http://www.sfd.pl/temat314751 - Dla początkujących (dieta) [...]
Dokładnie, można by go skomponować dużo lepiej. Kakao puchatek, masło orzechowe to średnie zestawienia. Źródła białka praktycznie brak poza roślinnymi.
Tutaj możesz przeczytać o podstawach: http://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz ok 300kcal, jeżeli masa to dodajesz Ok 300 kcal http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w [...]
Po ostatnim poście można wnioskować ze jednak nie stosujesz diety i masz nikła wiedzę na temat odzywiania . Tutaj możesz przeczytać o podstawach: http://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz [...]
Witam , Dieta słaba . Tutaj możesz przeczytać o podstawach: http://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz ok 300kcal, jeżeli masa to dodajesz Ok 300 kcal http://www.sfd.pl/-t1135388.html - [...]
Dieta słaba . Nie wiem po co masz wpisane 33 g ryżu ? Będziesz ważyć to waga jubilerska ? Monotonna itp Tutaj możesz przeczytać o podstawach: http://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz ok [...]
Dieta niestety słaba . Tutaj możesz przeczytać o podstawach: http://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz ok 300kcal, jeżeli masa to dodajesz Ok 300 kcal http://www.sfd.pl/-t1135388.html - [...]
Tutaj do poczytania http://www.sfd.pl/ -t276436.html - Wzór na zapotrzebowanie kaloryczne. http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie. http://www.sfd.pl/-t1135440.html- Źródła białka w diecie. http://www.sfd.pl/-t1135648.html - Źródła tłuszczu w diecie. http://www.sfd.pl/temat367367 - Podstawy układania diety [...]
Sol i Cayek...mic dodac nic ujac,zaj**iscie napisane i prawdziwe :) cale szczescie od jakiegos czasu hmmm w sumie odkad trafilem na Wasze blogi otworzylo mi to oczy jeszcze bardziej to o czym piszecie,fakt juz dawno przestalem wierzyc ze tylko ryz+kurczak i ze istnieja inne zrodla ww czy bialka,ze moze byc grahamkaka,ze lopatka wieprzowa to nie [...]
Zapoznaj się z tymi tematami: http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie. http://www.sfd.pl/-t1135440.html- Źródła białka w diecie. http://www.sfd.pl/-t1135648.html - Źródła tłuszczu w diecie.
Witam , dwa tygodnie to nic . Tutaj możesz przeczytać o podstawach: http://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz ok 300kcal, jeżeli masa to dodajesz Ok 300 kcal [...]
Tutaj możesz przeczytać o podstawach: http://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz ok 300kcal, jeżeli masa to dodajesz Ok 300 kcal http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w [...]
[...] schabu, karkówki, czy nawet udźca z indyka zapeklować w ulubionych przyprawach i piec w piekarniku. Można mieć na chleb, czy na obiad 5. Chleb jest ok, jak jest z dobrego źródła, z jak najmniejszą liczbą składników najlepiej (sól, woda, drożdże/ zakwas), zostawiłabym go w jednym posiłku, masz mnóstwo innych węglowodanów, bardziej wartościowych [...]
Witam , dieta do poprawy . Tutaj możesz przeczytać o podstawach: http://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz ok 300kcal, jeżeli masa to dodajesz Ok 300 kcal [...]
[...] diecie jest 5-6 posiłków z rybą w tygodniu, białko pochodzenia mięsnego jak i roślinnego, trochę nabiału ale niewiele i w większości przypadków posiłki bez gluta, przeróżne źródła węgli - kasze, ziemniaki, różne odmiany ryżu, jak dla mnie bomba 09 maja - DT wstałam jak zwykle, ale nie pojechałam od razu do biura, tylko ... zrobiłam trening o [...]
Witam , Tutaj możesz przeczytać o podstawach: http://potreningu.pl/articles/290/jak-zabrac-sie-za-ukladanie-diety Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego http://www.sfd.pl/-t276436.html Jeżeli Twoim celem jest redukcja to odejmujesz ok 300kcal, jeżeli masa to dodajesz Ok 300 kcal http://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła [...]